İstifalar devam mı edecek ?

Ak Parti Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Özkan Yaşar, partisinden istifa etti.

İstifalar devam mı edecek ?

Bundan böyle bağımsız meclis üyesi olarak Döşemealtı'na hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Yaşar başka bir partiye kesinlikle geçmeyeceğini söyledi.

Yaşar istifa süreciyle ilgili olarak ise "Benim gönlüm hala Ak Parti davasında. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda. Ancak Döşemealtı'nda şartlar beni kuruluşundan bu yana mensubu olmaktan onur duyduğum davamdan kopardı. Beni bu noktaya getirenler utansın. Ben yine ilçemizin hizmetleri ve menfaatleri doğrultusunda meclis üyeliği görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim"diye konuştu.

Döşemealtı belediye meclis üyelerinde istifaların artacağı ve sayılar değişmeye devam edeceği yönünde söylentiler devam ederken, Ak Parti ilçe teşkilatının nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Son istifanın ardından; Döşemealtı Belediyesinde CHP'nin meclis üyesi sayısı 12 olurken, AK Parti'nin 10, MHP'nin 2, ve ( istifasının ardından bağımsız olarak göreve devam edeceğini açıklayan Yaşar ile) 1 Bağımsız  meclis üyesi bulunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.11.2019 16:41
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.