Kaleiçi Yat Limanı'nda demirli teknelere denetim

Antalya'da Kaleiçi Yat Limanı'nda demirli 47 günübirlik tur teknesine koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler yapılıyor. Kaleiçi Yat Limanı Kooperatifi Başkanı Abdullah Demircan, her gün Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince tura ç

Kaleiçi Yat Limanı

Antalya'da Kaleiçi Yat Limanı'nda koronavirüs tedbirlerinin uygulandığı günübirlik tur teknelerinde ziyaretçiler, ateşleri ölçüldükten sonra içeri alınıyor. Sosyal mesafe ve maske uyarılarının yapıldığı teknelerde ayrıca hijyen kurallarının anlatıldığı broşürler de yer alıyor. Limanda demirli 47 teknede gün boyu gerçekleştirilen 45 dakika ile 6 saat aralığındaki turlarda koronavirüs tedbirlerine özenle uyduklarını anlatan Kaleiçi Yat Limanı Kooperatifi Başkanı Abdullah Demircan, her gün Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından tura çıkmadan ya da açıldıktan sonra denetim yapıldığını anlattı.

 

Demircan, "Bilet satış bankolarımızda dezenfektanlarımız var. Maskesi olmayanlara da banko önünde ya da tekne içerisinde ücretsiz olarak maske veriyoruz. Ziyaretçiler ateşleri ölçüldükten sonra teknelerimize biniyor. Zaman zaman açıkta ya da kıyıda Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri denetim yapıyor. Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda kapasitemizi yüzde 50 düşürdük. 90 kişilik bir teknede 45 kişiyi alabiliyoruz. Tekne içerisinde vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda sürekli uyarılıyor. Müşteriler zaten birbirlerinden ayrı oturuyor. Teknelerimizin içerisinde de dezenfektanlarımız mevcut. Tekneler içerisinde alınması gereken ne kadar önlem varsa alınmış durumda." Dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.09.2020 17:12
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.