Kalpar: ' Kadroyu Zor Çıkartacağız' dedi

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımda çok sayıda sakat futbolcu olduğunu belirterek 18 kişilik kadroyu zor çıkartacaklarını söyledi.

Kalpar:

 

Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, çalıştırdığı takımlar arasında hiç böyle bir sıkıntı yaşamadığını belirtti. Kalpar, "Bana ilk başladığımda bir rapor geldi. İlk defa tahmin ediyorum ki Giresun'da hiçbir takımda böyle sıkıntı yaşamamıştım herkes sakat, bu sakatlığı tek bir yere bağlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bunu bahane etmek içinde söylemiyorum ama bu kadar sakat bir futbolcu topluluğu bir takımda nasıl olur bunu tartışmak gerekir. Bunu sadece hocasına, yönetimine, sahaya bağlamak da doğru değil araştırmak gerekir benim şahsi düşüncem. Bu sıkıntıdan nasıl kurtuluruz diye araştırma yapıyoruz. Biz yine de olaylara olumlu bakarak, pozitif düşünerek yolumuza en iyi şekilde, hiç oynamayan oyucu da en iyi oynayan oyuncu kadar verim verir inancı içerisinde yolumuza devam etmeye çalışacağız" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.10.2018 09:37
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.