Kaz ayaklarına elveda

Sonbaharın gelmesiyle değişen hava şartları ve rüzgar, cildin nemini kaybetmesine ve yıpranmasına yol açıyor. Dermokozmetik markası Sinoz, dış etkenlerden ötürü yıpranan cildinizi sonbaharda korumak için cildin neme doyacağı ürünler

Kaz ayaklarına elveda

Mevsim geçişleri ve sonbaharda sürekli değişen havaların etkisiyle her cilt kuruyarak neme ihtiyaç duyar. Cilt bakımına özen gösterenlerin tercihi olan dermokozmetik markası Sinoz, “Nem Depola” mottosuyla hazırladığı özel setiyle cildinizi tazeleyerek sonbaharda da koruyor.

Cildiniz ihtiyacı olan doğal neme doysun

Doğru bakımın en önemli aşaması; doğru nemlendiriciyi cilde uygulamak. Sinoz Mavi Anemon Çiçeği Kremi, içeriğinde bulunan mavi anemon çiçeğinden elde edilen yağlar ve E vitamini sayesinde cilde nüfuz ederek cildinizin ihtiyacı olan bakımı yapıyor, kayısı çekirdeği yağı sayesinde ise sıkılaşmasını sağlayarak özellikle kuru cilt yapısına sahip olanları erken kırışıklıklardan koruyor. Sinoz Kozmetik laboratuvarlarında özel olarak geliştirilen Mavi Anemon Çiçeği Kremi, hava değişimlerinin kurutucu etkisine karşı nemlendirici bir anti-aging ürünü olarak ön plana çıkıyor. Ürün düzenli olarak kullanıldığında cildin tüm katmanlarına nüfuz ederek içeriğindeki besleyici öğelerle hücre yenilenmesini harekete geçiriyor, böylece nem kaybına bağlı erken kırışıklıkları da önlemiş oluyor.

Kaz ayaklarına elveda

Sonbaharın kurutucu havasından en çok etkilenen göz çevresine özel hazırladığı Göz Çevresi Bakım Kremi ile Sinoz, kaz ayaklarına veda ettiriyor. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi’nin gece ve gündüz düzenli olarak kullanılmasıyla göz çevresindeki kırışıklıklar, kaz ayakları, morluklar ve göz altı torbalarından kısa sürede kurtulmak mümkün. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi, içeriğinde yer alan bitki özleri sayesinde göz çevresinde oluşan kırışıklık, kaz ayakları, morluk, halka ve göz altı torbaları gibi problemlere en etkili çözümü sunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.10.2018 11:39
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.