Kendi Pizzanızı Yaratın

Türkiye’de ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Little Caesars Pizza, kullanıcılarına kişiye özel ürün seçme ve kolaylıkla sipariş verebilme deneyimi sunmak için web sitesini yeniledi. Web sitesinin sipariş ve restoran yönetim sistemine ente

Kendi Pizzanızı Yaratın

Birbirinden lezzetli pizza ve yan ürünlerini tüketicileriyle buluşturmak için yenilikçi yöntemler geliştiren Little Caesars Pizza, web sitesini yenileyerek daha kullanıcı dostu bir platform haline getirdi.Yenilenen arayüz ile lezzetli ürün görsellerine ve detaylı ürün içeriklerine kolayca ulaşabilen kullanıcılar; hızlı sepet adımları, sipariş tekrarlama ve favori ürün ekleme özelliği gibi özelliklerle de siparişlerini kolayca verebiliyor ve takip edebiliyor. Ne yiyeceğine bir türlü karar veremeyen kararsız kullanıcılar için verdiği yanıtlara göre pizza da öneren www.littlecaesars.com.tr , kişiye özel bir deneyim sunarak, sipariş vermeyi hem daha zevkli hem de daha kolay hale getiriyor.

 

Hızlıca karşılaştır, seç, sipariş ver!

www.littlecaesars.com.tr ‘de ürün listeleme sayfalarında pizza ve yan ürünlerin iştahınızı açacak görsellerine detaylı ürün içerikleri eşlik ediyor. Böylece kullanıcılar seçimlerini de kolayca karşılaştırabiliyor. Ne yiyeceğine karar veren kullanıcılar da pizzalarını ve yan ürünlerini hızlı bir şekilde seçip özelleştirebiliyor.

 

 

 

Sana Uygun Lezzeti Bul!

Little Caesars’ın yenilenen web sitesinde ne yiyeceğine karar veremeyen kullanıcılar da düşünüldü. Kararsız kalan kullanıcılar için pizza öneren “Sana Uygun Lezzeti Bul” kategorisi, verilen yanıtlara göre damak zevkine uygun pizzaya ulaşmayı kolaylaştırıyor.

 

 

Little Caesars Pizza Hakkında

1959 yılında Mike and Marion Ilitch tarafından ABD’de Michigan Garden City’de kurulan Little Caesars Pizza, Ilitch’lerin yönetiminde dünyanın lider pizza zincirlerinden biri haline geldi. Beş kıtada 23 ülkede 5 binin üzerinde restorana sahip olan Little Caesars Pizza, Türkiye’de 1996 yılından bu yana Çelebi Holding yönetiminde büyümesini sürdürüyor. Çelebi Holding 2007 yılında Little Caesars’ın Türkiye Master-franchise hakkını aldı. Çelebi Holding’e bağlı Çelebi Gıda çatısı altında Türkiye genelinde 90 restoranı ile hizmet veren Türkiye Little Caesars Pizza; 9 yıldır üst üste Amerika’nın en çok tercih edilen 1 numaralı markası seçiliyor.*


Anahtar Kelimeler: Kendi Pizzanızı Yaratın
Tarih: 02.07.2018 17:25
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.