Kendine güvenen bebekler

Büyüme dönemlerinde bebekler, tek başlarına hareket ettiklerinde kendilerini birey olarak daha güvenli hissediyorlar.

Kendine güvenen bebekler

Bebeklerin gelişimi için fonksiyonel ürünler sunan MYCey, ek gıda döneminde biberon ve bardak kullanımının kolaylaşmasına destek oluyor, yeni Eğitici Bardak Seti ile beslenme eylemini eğlenceli hale getiriyor

Emzirme dönemi sonrasında bebeklerin rahat beslenmesi için biberon ve bardak seçimi büyük önem taşıyor.  Bebeğin yaşına ve kullanım amacına göre ürünün yapıldığı madde, boyu, şekli, anti-kolik özelliği gibi dikkat edilmesi gereken faktörler, beslenme döneminin doğru ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor.

“Beslenme”, bebeklerin birey olma, seçim yapma, yeni duyularla tanışma ve becerilerini geliştirme döneminin en önemli başlangıcı olarak görülüyor. MYCey, bu dönemde uygun beslenme araçları ile bebeklerin kendilerine güvenen bireyler olarak büyümesine katkıda bulunuyor. Annelerin yaşadıkları bu yeni süreçte hayatlarını kolaylaştırarak, bebeklerini sağlıklı yetiştirmelerine yardımcı oluyor.

İkili başlık kullanımıyla dikkat çekiyor

Zevkle kullanılacak, yenilikçi, fonksiyonel ve sağduyulu ürünler geliştiren MYCey, “Beslenme” kategorisindeki ürünleriyle annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ve bebeklerin gelişimlerine destek oluyor.

MYCey’in ek gıdaya geçiş yapan bebeklere özel olarak tasarladığı Eğitici Bardak Seti, mini boyu, biberon ve bardak olarak kullanılabilen 2 fonksiyonel başlığı ile dikkat çekiyor. Eğitici Bardak Seti’nin bebeklerin emme refleksine uygun, sıvı besinin yutulmasını kolaylaştıran yuvarlak emzik ucu, mama koyarken ve temizleme sırasında da annelere rahatlık sağlıyor. Bebeğin bardak ile içmeye geçişini kolaylaştıran Eğitici Bardak Seti, annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği malzemeden üretiliyor ve zararlı maddeler içermiyor.

Üzerindeki sevimli hayvan figürleri ve mavi, pembe, turuncu renk seçenekleri ile bebeklerin ilgisini çekecek Eğitici Bardak Seti, aynı zamanda MYCey’in yeni emzik kordonuyla da takım olarak kullanılabiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Kendine güvenen bebekler
Tarih: 28.11.2018 10:14
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.