Kışın su içmeyi unutmayın!

Saf suya katılmış meyve özleriyle su tüketiminizi artırın

Kışın su içmeyi unutmayın!

Vücudun su ihtiyacı için bol bol sıvı tüketilmesi gerekirken, su tüketim miktarları yaz veya kış mevsimlerine göre değişiklik göstermiyor. Yazın tüketilen bol suya vücudun kışın da ihtiyacı var. Her mevsim suya aynı oranda ihtiyaç olduğu düşünülünce yaza kıyasla kışın su tüketimi azalıyor. Özellikle su içmeyi unutanlar ve suyu lezzetli bir içeceğe dönüştürmek isteyenler için Tedi Waterrr saf suya katılmış meyve özleriyle su içmeyi sevdiriyor.

 

Kavurucu sıcaklarda bedenin su ihtiyacı çabuk fark edildiği için su tüketimi daha kolay bir hal alıyor. Ancak kış mevsiminde terleme, yoğun sıcaklık hme gibi etkenlerin olmaması aynı oranda tüketilmesi gereken suyun azaltılmasına sebep oluyor. Normal bir günde 2 buçuk litre tüketilmesi gereken su miktarı, kış aylarında azalarak hazımsızlık ve sindirim organlarının sağlıklı çalışmaması gibi sebeplere yol açıyor.

 

2013 yılından itibaren Maspex tarafından pazara sunulan meyve suyu markası Tedi’nin saf suya katılmış gerçek meyve özleriyle tatlandırılmış ürünü Tedi Waterrr su tüketimini artırmaya alternatif. Lezzetini gerçek meyvelerden alan herhangi bir koruyucu ve yapay aroma verici içermeyen meyve özlü su, su içmeyi sevmeyenlere alışkanlık kazandırıyor.

 

Işıltılı cildin sırrı

Yeterli su tüketimi olmaması sebebiyle cildin kuruması ve canlılığını kaybetmesi kaçınılmaz bir hale geliyor. Vücudun ihtiyaç duyduğu nemi karşılamak için, cildi ilk önce içeriden beslemek, bunun için de günlük su ihtiyacını karşılamak gerekiyor. Su tüketiminin azalması sebebiyle bozulan nem dengesi cildin ışıltısını kaybetmesine, matlaşmasına sebep olurken, aynı zamanda cilt esnekliğini de kaybediyor. Doğru beslenmede olduğu gibi vücuda ihtiyacı olan suyun verilmesi cildine özen gösterenlerin unutmaması gereken bir nokta.

 

Şeftali, elma ve çilekle benzersiz lezzet

Vücudun kaybettiği sıvı miktarını geri almasına katkı sağlayan Tedi Waterrr, benzersiz tadıyla su tüketme alışkanlığı kazandırıyor. Günlük içilen sudan tek farkı içerdiği lezzetli meyveler olan Waterrr, şeftali, elma ve çilek çeşitleriyle benzersiz lezzetleri kristal berraklığında sulara taşıyor. Damlatmayan ergonomik kapak yapısı sayesinde istenmeyen damlatma ve dökülmelere karşı tasarlanan Waterrr, spor aktivitelerinde, okulda, günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlıyor.


Tarih: 14.11.2018 11:48
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.