Komedi ve Dram Bir arada

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera bünyesinde bulunan Cinemo Art Hall, en başarılı ve ödüllü festival yapımlarının, bağımsız filmlerin yeni adresi oluyor. Üstün ses ve görüntü kalitesi,

Komedi ve Dram Bir arada

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera’da bulunan Cinemo Art Hall, sinema tutkunlarını bağımsız filmler ve ödüllü festival yapımlarıyla buluşturuyor. Her hafta değişen programıyla sanat filmlerine ev sahipliği yapan Cinemo Art Hall, sinemaseverlere bu değerli yapımları üstün ses ve görüntü kalitesinin yanı sıra konforlu bir ortamda izleme fırsatını da sunuyor. 10 Ağustos haftasında Cinemo Art Hall’de bağımsız sinemanın en önemli yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch’un kült filmlerinden Gizem Treni (Mystery Train) ve 2016 Cannes Film Festivali’nde Critics Week İzleyici Özel Ödülü’nü kazanan Dağların Ardında (Tramontane) adlı filmleri sinema severlerle buluşturuyor.

 

1989 Cannes Film Festivali’nde En İyi Sanatsal Katkı Ödülü’nün sahibi olan Gizem Treni, biri Elvis, diğeri Perkins hayranı kararsız Japon turistler; aynı otel odasını paylaşmaya karar veren Romalı bir dul ve kaçak bir kadın; üzüntülerini unutmaya çalışan terk edilmiş bir koca ve onun kayınbiraderinin öyküsünü ustalıkla birbirlerine bağlıyor ve bir trenin çektiği üç ayrı vagon misali aynı yöne götürmeyi başarıyor. Genç yönetmen Vatche Boulghourjian’ın aile, aidiyet ve savaşın izlerine dair kalplere dokunan ilk filmi DağlarınArdında ise hayatın tüm zorluklarının üstesinden gelmeyi başaran genç ama kör bir müzisyen olan Rabih’in geleceği için verdiği mücadele anlatıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Komedi ve Dram Bir arada
Tarih: 06.08.2018 11:14
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.