Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda denetim ve incelemelerde bulunmaya başlayan Kaymakam ÜNCÜ, Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret etti.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ' ye  İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT eşlik etti. Eğitim öğretimin başlaması nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulunarak   yapılan çalışmaları, okul ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı.     Ziyarette öğretmen ve idarecilerle de bir araya gelen Kaymakam ÜNCÜ, öğretmenlerle sohbet edip herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Okul binalarının ve çevrelerinin fiziki yapısı ve güvenliği noktasında gösterilen hassasiyetin okul kantinlerinde de gösterilmesini isteyen Kaymakam ÜNCÜ, okul kantinlerinde sağlığa zararlı gazlı içecek ve cips benzeri sağlıksız yiyecek ve içeceklerin satışının yapılmaması, kantinlerde satılan ürünlerin ve özellikle son kullanım tarihlerinin kontrol edilerek mutlaka denetimlerinin yapılmasını, tarihi geçmiş bozuk ürünlerin satışı halinde gerekli idari yaptırımlar ve cezaların hiçbir taviz vermeden, müsamaha gösterilmeden süratle uygulanması  talimatı verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 11.10.2018 10:42
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.