Lüks Modanın Yepyeni Trendi!

Lüks giyim sektörünün öncü markalarından SHAKY, canlı tonlarda hazırladığı koleksiyonuyla kürk modasına gökkuşağının renklerini getiriyor

Lüks Modanın Yepyeni Trendi!

Deri ve kürk sektörünün trend belirleyici lüks giyim markası SHAKY, 2018 -2019 haute couture koleksiyonunda özgür, modern ve şık çizgilerden oluşan canlı renklerdeki kürk seçenekleriyle kadınların tarzını baştan aşağı yeniliyor.

Modada renkli esintiler

Koleksiyonun en göze çarpan parçalarını, gökkuşağını simgeleyen renkli kürk modeller oluşturuyor. Günlük giyimde kürkten vazgeçemeyen kadınlar; pembe, mavi, kırmızı ve sarı gibi canlı tonların yer aldığı haute couture stilinde koleksiyon ile gökkuşağının tüm renklerini tarzlarına yansıtıyor.

İş kadınlarının vazgeçilmezi siyah ve pastel tonlarında hazırlanan kürkler ise maxi boy seçeneği ile iş hayatının kurtarıcı parçaları arasında. Maxi ve midi boy, oversize modellerin yer aldığı ürünler arasında gökkuşağının renklerini görmek mümkün.

Rusya’dan Çin’e, Amerika’dan Kore’ye kadar bugün dünyanın pek çok ülkesine yerli üretim yapan SHAKY ürünlerine tüm SHAKY mağazalarından veya  www.shakyleather.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Tarih: 30.06.2018 16:30
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.