Marina'da Şenay LAMBAOĞLU

Alternatif pop tarzındaki yeni albümü “Rüyalarıma Gir”i çıkaran Şenay Lambaoğlu, 27 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30’da Bodrum Yalıkavak Marina’da dinleyicileriyle buluşacak. Lambaoğlu konserinde, yeni albümünden parçaların

Marina

Yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu’nun “Rüyalarıma Gir” adlı dördüncü stüdyo albümü Ada Müzik etiketi ile yayımlandı. Albümlerinde caz müziğiyle farklı türler arasında diyalog kurarak sesini geniş kitlelere duyuran sanatçının yeni albümünde yer alan tüm şarkıların sözü ve müziği kendisine ait.

 

“Rüyalarıma Gir”de alternatif pop tarzında, hareketli ve güçlü melodilere yer veren Şenay Lambaoğlu, Bodrum’da müzikseverlerle buluşacak. 27 Haziran 2018 Çarşamba akşamı saat 20.30’da Yalıkavak Marina’da herkese açık olarak gerçekleşecek konserde sanatçıya; piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, saksafonda Serhan Erkol, bas gitarda Caner Üstündağ, davulda ise Erdem Göymen eşlik edecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Marina'da Şenay LAMBAOĞLU
Tarih: 26.06.2018 15:22
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.