“MAT” VE “IŞILTILI”

Matte” ve “Glitter” oje serilerine eklenen birbirinden çarpıcı ve trend renklerle yeni sezonda tırnaklarınla fark yaratmaya hazır mısın?

“MAT” VE “IŞILTILI”

Flormar’ın çok sevilen “Matte” ve “Glitter” oje serilerine eklenen birbirinden çarpıcı  ve trend renklerle yeni sezonda tırnaklarınla fark yaratmaya hazır mısın?

 

Flormar’ın “Glitter” ve “Matte” oje serilerinin yeni renkleri ile bu kış oje tutkunlarına renkli ve yaratıcı tırnak görünümleri yaratmak fırsatı sunuyor.

 

Mat dokudan vazgeçemeyenlere için yeni “Matte” renkler

 

Toprak tonlarından, klasikleşen bordolara uzanan tonları ile her stile hitap eden “Matte” oje serisi, kuruduktan sonra matlaşan kadiemsi dokusu ve altı yeni renk seçeneği ile bu kışın en trend renklerini mat bir dokunuş ile tırnaklarına taşıyacak.

 

 “Glitter” ojelerle göz alıcı ve ışıltılı tırnaklar

 

Glitter oje serisi, uzun süre kalıcı ve yoğun renkli ışıltılı yapısı ile tırnakları ile fark yaratmak isteyenlerin favorisi olacak. Tırnaklarındaki parıldayan simlerle göz kamaştırarak tüm dikkatleri üzerine çekeceksin! 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 12.11.2018 10:05
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.