MEHMET ERDEM “ŞAİR ŞARKILARI” KONSERİYLE

MEHMET ERDEM “ŞAİR ŞARKILARI” KONSERİYLE TRUMP KÜLTÜR ve GÖSTERİ MERKEZİ’NDE!

MEHMET ERDEM  “ŞAİR ŞARKILARI” KONSERİYLE

Güvenç Dağüstün’ün güçlü sesine Burçin Büke’nin piyanosuyla eşlik ettiği “Şair Şarkıları” konser dizisinin kasım ayındaki konuğu; sesi, yorumu ve besteleriyle çok geniş bir hayran kitlesinin takip ettiği Mehmet Erdem olacak. Şiirlerden bestelenmiş şarkıların seslendirileceği konser, Ezop Sahne ile Papirüs Organizasyon iş birliğinde 20 Kasım Salı akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde edebiyat ve müzikseverleri bekliyor.

 

Burçin Büke’nin piyanosunun Güvenç Dağüstün’ün güçlü sesine eşlik ettiği “Şair Şarkıları” konserleri, her defasında sürpriz konukların katılımıyla gerçekleşiyor. Ahmet Erhan, Attila İlhan, Can Yücel, Cemal Süreya, Edip Cansever, Gülten Akın, Nazım Hikmet, Orhan Veli, Turgut Uyar ve daha nice unutulmaz şairin şiirlerden bestelenen şarkıların seslendirileceği konserlerin ikinci konuğu; besteleri, sesi ve yorumuyla hayranlarının gönlünde büyük yer eden Mehmet Erdem olacak.

 

Ezop Sahne’nin geliştirdiği ve Papirüs Organizasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen “Şair Şarkıları”; dinleyicileri biraz sohbetli, bolca müzikli, şiirlerden şarkılara uzanan bir yolculuğa çıkmaya, edebiyata ve müziğe doymaya davet ediyor.

 

Mehmet Erdem’in konuk olacağı “Şair Şarkıları” konseri, 20 Kasım 2018 Salı akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. Konserin biletleri Biletix’ten ve salonların gişelerinden temin edilebilir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.11.2018 10:22
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.