Meslektaşlarına Moral Desteği verdiler

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde gazetecilik yapan ve bir süredir kanserle mücadele eden Muhammet Taş, için meslektaşları bir moral gecesi düzenledi.

Meslektaşlarına Moral Desteği verdiler

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde gazetecilik yapan ve bir süredir kanserle mücadele eden Muhammet Taş, için meslektaşları bir moral gecesi düzenledi. Rahatsızlığı nedeniyle kendisi için düzenlenen geceye kısa bir süreliğine katılabilen Taş, daha sonra meslektaşlarının moral alkışlarıyla hastaneye uğurlandı.

Trabzon yerel basınında uzun yıllardır gazetecilik yapan ve yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele ederken mesleğine ara veren Muhammet Taş için Trabzon ve Giresun'da görev yapan gazeteciler moral gecesinde bir araya geldi. Moral gecesine Büyükliman Gazeteciler Derneği, Giresun Gazeteciler Derneği üyeleri ve meslektaşları katıldı.

Gazeteciler, amansız hastalıkta yalnız bırakmak istemedikleri meslektaşları Taş için bir de " Her Zaman yanındayız" yazılı pasta kestiler.

Kendisi için düzenlenen organizasyon karşısında gözyaşlarını tutamayan Gazeteci Muhammet Taş "Zaten hastalığı takmıyordum, bundan sonra hiç takmam. Artık iyileştim sayıyorum kendimi. Bu yaşadığım mutluluğu nasıl, hangi sözlerle ifade edeceğimi inan bilemiyorum. Bütün meslektaşlarımı bir arada görmek beni mutlu etti" sözleriyle yaşadığı duygularını ifade etti.

Taş, "Her Zaman yanındayız" yazılı pastanın kesilmesinin ardından alkışlar eşliğinde tedavi için hastaneye gönderildi. 

 

BÜYÜK LİMANDA MUHAMMET TAŞ İÇİN BİR ARAYA GELDİK.

 

Bu akşam hayatımın en Mutlu ve en gururlu gecesini yaşadım ve ,Yaşadık.

 

Sıra sınıf okul çocukluk ve meslektaşım Muhammet TAŞ kardeşimin adına düzenlediğimiz yemekte .Büyük limanda ve Giresun ili ve ilçelerinde görev yapan Ulusal Bölgesel Yerel basın mensubu arkadaşlarımızla .

Beşikdüzü DİLLİOĞLU tesislerinde Gazeteci arkadaşımız Muhammet TAŞ için bir araya gelerek ona süpriz yaptık.Her zaman yanında olduğumuzu kendisine ilettik.

Bu özel gecemize geçmiş yıllarda birlikte görev yaptığımız . Trabzon ve Giresun basınından gelerek .Başta Gazeteci ve muhabir arkadaşımız Muhammet TAŞI Onurlandıran tüm değerli gazeteci ve medya mensubu arkadaşlarımıza.

İş adamı Sayın Zülküf DİLLİYE teşekkürlerimi sunuyorum...


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.08.2018 17:15
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.