Minik Dâhiler Keşif Dünyası’na…

Henkel’in, çocukların içindeki dâhiyi keşfetmek üzere gerçekleştirdiği Keşif Dünyası projesinin ülkemizdeki ilk merkezi, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın Maslak kampüsünde küçükleri bekliyor.

Minik Dâhiler Keşif Dünyası’na…

Katılımcıların, Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin öğretmenleri eşliğinde yapılan laboratuvar çalışmaları ile bilime ilk adımlarını attığı Keşif Dünyası, hem diğer okullara hem de 8-10 yaş arası tüm çocuklara açık. kesifdunyasi@darussafaka.com adresinden randevu alarak, pazartesi ve salı günleri 10.00 – 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilen Keşif Dünyası bilim atölyesine çocuğunuzun ücretsiz şekilde katılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca öğretmeninize bilgi vererek, okulunuzun da Keşif Dünyası’ndan yine ücretsiz yararlanmasına öncülük edebilirsiniz. 

 

Çocuklar, Keşif Dünyası’ndaki bilim atölyelerinde yapıştırma, yıkama, temizleme ve sürdürülebilirlik dahil olmak üzere çeşitli konularda ilk bilimsel deneylerine katılıyor. Üstelik deneylerde de araştırmalarını su, limon, yumurta kabuğu gibi doğal malzemeler üzerinde yapıyor. “Keşif Dünyası” projesinde, yarınlara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çocuklara özellikle doğa sevgisi ve sürdürülebilirlik bilinci eğitimi de veriliyor. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.12.2018 13:15
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.