Mutlu hayatın sırrı

Yazar ve iletişimci Umut Kısa, mutlu bir hayatın amacını anlatacağı, yaşam ve roller üzerine deneyimlerini aktaracağı söyleşisiyle17 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’daYaşam Akademisi kapsamında Akbatı’nınkonuğu olacak.

Mutlu hayatın sırrı

‘Mutlu hayatın sırrı hikayenizde gizli’ diyen Kısa, 17 Mayıs Perşembe günü Yaşam Akademisi’nin konuğu oluyor. Saat 14.00’da Akbatı misafirleriyle buluşacak olan Kısa, mutluluğa giden yolların neler olduğunu paylaşacak.

‘Kendini İşten Fethet’, ‘Ahuna’, ‘Aziz’ ve ‘Us’ta Yol’ kitaplarıyla son zamanlarda büyük ilgi gören Umut Kısa, ‘Hikayeni Değiştir Kendini Değiştir’ adlı söyleşisinde misafirlere,doğayla barışmak, sevdiğini göstermek, kendine karşı dürüst olmak ve paylaşmanın öneminden bahsedecek.

 

Umut Kısa

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Umut Kısa, İşletme Yüksek Lisansı mezunudur. Halihazırda kurumlarla eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunan Kısa’nın 4 kitabı bulunuyor. Bir sosyal sorumluluk projesi olan Kitap Koala’nın kurucusudur. Türkiye'de Paul Ekman'ın temsilcisi olarak çalışmaktadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Mutlu hayatın sırrı
Tarih: 23.05.2018 17:29
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.