Mutlu ve Stressiz bir yaşam için

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 29 Haziran Cuma’yı “Stressiz Bir Yaşam için Yoga” günü ilan ediyor ve tüm misafirlerini Yoga Academy’nin önderliğinde dingin, sağlıklı ve huzur dolu bir deneyim yaşamaya davet ediyor!

Mutlu ve Stressiz bir yaşam için

Yaz boyunca birbirinden keyifli sürprizleri, hediyeleri, çekilişleri, bol avantajlı kampanyaları ve etkinlikleriyle ağırladığı tüm misafirlerini, mevsimin keyfini doyasıya yaşamaya davet eden Kozzy AVM, sağlık ve dinginlik dolu yeni etkinliği ile yüzleri güldürüyor; Yoga Academy ile Stressiz Bir Yaşam için Yoga…

 

29 Haziran Cuma günü, Yoga Academy’nin önderliğinde gerçekleşecek olan Kozzy AVM Stressiz Bir Yaşam için Yoga atölyesi saat 17.00’de başlıyor. Her biri kendi alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek olan atölyede, Temel Nefesler, Vücut Çalıştırma Teknikleri, Gevşeme Teknikleri ile yoğun geçen senenin yorgunluğu geride bırakılacak.  

 

Kozzy AVM’nin ücretsiz olarak tüm ziyaretçileri için Yoga Academy ile beraber düzenlediği Stressiz Bir Yaşam için Yoga, 29 Haziran Cuma günü saat 17.00’de dingin ve mutlu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 27.06.2018 16:39
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.