Müziğin ritmini yükselten tasarım

Tchibo’dan müziğin ritmini yükselten tasarım, Bluetooth Hoparlör ile müzik hep sizinle

Müziğin ritmini yükselten tasarım

Müzik tutkunlarının yanından ayırmak istemeyeceği Tchibo Manyetik Bluetooth Hoparlör ile müzik taşınabilir hale geliyor. Şık, minimal dizaynı ve yüksek ses kalitesiyle fark yaratan hoparlör, müziğin keyfini her an yaşamak için küçük ama etkili bir ses sistemine dönüşüyor.

Birbirinden özel ürünlerden oluşan koleksiyonlarıyla farklı alternatifleri bir araya getiren Tchibo, Manyetik Bluetooth Hoparlör ile 6 saate kadar müzik eğlencesini kesintisiz kılıyor. Aynı zamanda her çeşit Bluetooth özellikli akıllı telefon ve tablet ile uyum sağlıyor.

 

6 saate kadar yüksek performans

Hem estetik hem de müzikal açıdan farklı beğenilerin ortak noktası Tchibo Manyetik Bluetooth Hoparlör, 2 parçadan oluşuyor ve mıknatıs ile birleştirilerek çok daha güçlü bir ses efekti elde edilebiliyor. Tek başına (mono) veya birlikte (stereo) kullanılabilen Tchibo Manyetik Bluetooth Hoparlör, piknik veya kampta taşımak veya asmak için tasarlanan silikon kılıfıyla büyük bir kolaylık sağlıyor. Dengeli bir ton kalitesine sahip olması sayesinde ise yorulmadan uzun süre müziğin keyfini çıkarmanızı yardımcı oluyor.

Tchibo Manyetik Bluetooth Hoparlör, www.tchibo.com.tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında.

 

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.02.2021 00:45
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.