Okul dönüşü tatlı sürprizler

Özsüt’ün çocuklara özel hazırladığı lezzetler, yaratıcı tasarımlarıyla miniklerin beğenisini kazanırken, doğal içerikleriyle de büyüklerin içini rahat ettiriyor. Çikolatadan muza, çilekten fındık kremasına kadar çocukların bay

Okul dönüşü tatlı sürprizler

Mutluluk tadında ürünleriyle her yaştan misafirine hitap eden lezzetler sunan Özsüt minik misafirlerini de unutmuyor. Okulların açılmasıyla yoğun bir döneme giren çocukları mutlu etmenin en kolay yolu Özsüt’ün tasarımlarıyla dikkat çeken pastaları Teddy, Gülücük ve Bunny oluyor. İlhamını çocukların kocaman gülümsemesinden alan kakaolu pasta Gülücük, tatlı mı tatlı bir tavşan görünümündeki beyaz çikolatalı pasta Bunny ve çocukların sevgilisi Teddy özel tasarımları ve tatlarıyla çocukların vazgeçemediği lezzetler arasında yer alıyor.

 

Çocuklar bu sürprizlere bayılacak!

Taptaze kakaolu kekin, muzlu mus, çikolatalı fındık krema ve çikolatalı mus ile buluştuğu Gülücük, ilhamını çocukların yüzündeki kocaman gülümsemeden alıyor. Çatık kaşlarıyla çocukları güldürürken, sütlü çikolatalı mus ve kakaolu kekiyle o sert görünüşünün altında aslında yumuşacık bir lezzet barındırıyor!

 

Büyük küçük herkesin en çok sevdiği tatlıların başında gelen beyaz çikolata, Özsüt yorumuyla enfes bir pastaya dönüşüyor. En taze çiftlik sütü, dalından koparılmış çilek ve gerçek çikolatayla hazırlanan Tavşan şeklindeki Bunny, sade kek, beyaz çikolatalı mus, çilek ve püskürtme çikolata ile lezzetleniyor.

 

Çikolatalı kekin muz ile mükemmel birleşimiyle ortaya çıkan Teddy ise, yumuşacık dokusuyla çok seviliyor. İlhamını çocukların sevgilisi oyuncak ayılardan alan Teddy, tasarımıyla olduğu kadar içindeki çikolatalı mus lezzetiyle de çocukların ilgisini çekerek, enfes ve bir o kadar da sürpriz tatlar sunuyor.

 

Çiftlik sütünden üretilen ve Özsüt’ün maharetli ustalarınının elinde birbirinden eğlenceli tasarımlara dönüşen tatlılar, lezzetleri ve görünümleriyle miniklerin kalbini kazanırken, içlerinde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor. Bu sayede büyükler ise çocuklarına doğal içerikli ürünler sunmanın keyfini yaşıyor.

 

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.09.2018 11:04
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.