Okullarda Denetim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda denetim ve incelemelerde bulunmaya başlayan Kaymakam ÜNCÜ, Bulancak Fen Lisesini ziyaret etti.

Okullarda Denetim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda denetim ve incelemelerde bulunmaya başlayan Kaymakam ÜNCÜ, Bulancak Fen Lisesini ziyaret etti. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 24 derslik ve 100 kız, 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurduyla yeni binasında eğitim-öğretime başlayan okulda Kaymakam ÜNCÜ incelemelerde bulundu.Kaymakamımız Hamdi ÜNCÜ’ ye İlçe Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT eşlik etti. Kaymakam Üncü, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak yapılan çalışmalar, okul ve yurdun ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyarette öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam ÜNCÜ’ye Okul Müdürü Sedat ÖZTÜRK tarafından okul ve yurt binası hakkında brifing verildi. İncelemelerin ardından Kaymakam Hamdi ÜNCÜ okuldan ayrıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 11.10.2018 10:31
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.