OSB’nin Altyapısı Güçlendirildi

Antalya Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunu Kırkgöz Gölü’nden Bölgeye taşıyan ana hatta, güçlendirme çalışması yapıldı. Yapılan güçlendirme ile Bölgenin içme ve kullanma suyu ana hattı, önümüzdeki

OSB’nin Altyapısı Güçlendirildi

Antalya Organize Sanayi Bölgesinin altyapısında, büyük öneme sahip bir iyileştirme çalışması gerçekleştirildi. Bölge firmalarının ihtiyacı olan içme ve kullanma suyunu, Kırkgöz Gölü’nden Bölgeye taşıyan ana hattın 200 metrelik bölümü yenilenirken, bölgenin kuruluşundan bu yana ikinci kez yenilenen hat, son teknoloji ile üretilmiş çelik borular ile güçlendirildi. Yetkililer tarafından, yılda yaklaşık 6 buçuk milyon metreküp suyu, Kırkgöz Gölü’nden Antalya Organize Sanayi Bölgesine taşıyan hattın, dışarıdan bir müdahale ya da doğal afet yaşanmadığı sürece en az 50 yıllık kullanım ömrü olduğu belirtildi. Operasyon sırasında hattın yönü de değiştirilerek daha güvenli bir bölgeye taşındı. 

 

Önümüzde ki 50 yıl için hazırız

Geçmiş yönetimlerin Antalya Organize Sanayi Bölgesinin altyapısını mükemmel denecek bir seviyeye getirdiğini, mevcut yönetim olarak gerekli görülen iyileştirme çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini belirten Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Bölgemiz açısından kritik öneme sahip bir operasyonu başarıyla, en ufak bir aksaklık yaşanmadan sonuçlandırdık. Yapılan revizyon ile Bölgenin içme ve kullanma suyu ana hattı, önümüzdeki 50 yıla hazır hale getirildi. Geçmiş yönetimlerimiz bizlere altyapı bakımından mükemmele ulaşmış bir eser bıraktı. Bizlerde, gerekli iyileştirme çalışmalarını zamanında yaparak, bizden sonraki nesillere, daha güçlü ve sorunsuz bir altyapıya sahip organize sanayi bölgesi bırakmayı hedefliyoruz” dedi. Altyapıda meydana gelecek en ufak bir sorunun üretimde istenmeyen kayıplara neden olacağını ifade eden Bahar, Bölge sanayicilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet arzının sürdürülebilirliği sağlamak için gerekli tüm yatırımların zamanında da önce gerçekleştirildiğini ifade etti.

 


Tarih: 23.11.2019 15:50
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.