Pandemi sürecin de İBB ziyareti !

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Genç, ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdiği İmamoğlu’na Döşemealtı halısı hediye etti.

Pandemi sürecin de İBB ziyareti !

Döşemealtı’nın tanıtımı ve ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak için İstanbul’a giden Başkan Turgay Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuğu oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri sosyal projeler hakkında bilgi verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’nın en büyük merkez ilçesi ve en çok göç alan bölgesi olduklarına dikkat çekerek, hızlı ve planlı büyümeyle kentin cazibe merkezi olduklarını söyledi. Başkan Genç, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kaydettiği ivmenin aynı planlı çalışma ile vatandaşa hizmet olarak döndüğünü aktardı.

Belediye Başkanı Genç, ziyaretin anısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Döşemealtı halısı hediye etti. İlçenin kültürel zenginliği Döşemealtı halısı hakkında bilgi veren Turgay Genç, Başkan İmamoğlu’nu çalışmaları yerinde incelemesi için Döşemealtı’na davet etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 05.05.2021 15:41
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.