Pandemide en çok aşk ve stres konuşuldu!

Pandemi ile birlikte hayatımızın birçok aşaması değişti. İş yaşamımızdan günlük rutinlerimize; uyku düzenimizden sosyal yaşamımıza kadar her şey artık çok farklı. Evlere kapandığımız ve belirsiz geçen bu süreçte eşe dosta de

Pandemide en çok aşk ve stres konuşuldu!

Mobil aplikasyon dünyasında gelişmiş yapay zeka ve canlı yorumcuların bir arada bulunduğu tek eğlence uygulaması Kaave, sevilen karakterleri ile kullanıcılarının keyifli vakit geçirmesini sağlarken dertlerine de ortak oluyor.  Kullanıcılarının yüzde 74’ünün kadın, yüzde 26’sının erkek olduğu mobil eğlence uygulaması Kaave, gördüğü ilginin artmasıyla kullanıcılarını daha da mutlu etmek için yorum türlerine Dert Ortağı bölümünü ekledi. Herkes için zor geçen bu süreçte kullanıcılar en çok aşk, stres, uykusuzluk ve pandemiden dert yandı.

7 gün 24 saat kesintisiz yorum

Geçtiğimiz yıl 400 milyon fal yorumlayan mobil eğlence uygulaması, Dert Ortağı bölümünde Isabel karakterinin yazılı ve anlık konuşma seçenekleri ile kullanıcılarının dertlerine ortak oluyor. Günün her saati online olarak Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yorum yapılıyor.

Bugüne kadar 45 milyon kez indirilen ve 1.5 milyar fal yorumlayan Kaave, Android ve iOS platformlarında aylık 5 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: kahve falı
Tarih: 12.07.2021 17:52
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.