Pramit; Cemilhocada Buluştu

Esenyurt bölgesinde mimarlık, proje, yapı denetim, inşaat alanında faaliyet gösteren Pramit Grup, Ramazan ayı programı kapsamında iftar yemeği düzenledi.

Pramit; Cemilhocada Buluştu

Pramit; Cemilhocada Buluştu

 

Pramit Grup, Ramazan ayında katılımcılara eşsiz bir iftar sundu

 

Esenyurt bölgesinde mimarlık, proje, yapı denetim, inşaat alanında faaliyet gösteren Pramit Grup, Ramazan ayı programı kapsamında iftar yemeği düzenledi.

 

Esenyurt bölgesinde mimarlık, proje, yapı denetim, inşaat alanında faaliyet gösteren Pramit Grup, Ramazan ayı programı kapsamında  iftar yemeği düzenledi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına siyasi çevreden isimlerin yanı sıra bölgedeki STK’lar, iş adamları ve basın mensupları katıldı.  

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Esenyurt Beylikdüzü bölgesinde 2013 yılından beri faaliyet gösteren Pramit Grup'un düzenlediği iftar programına Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş, Hayrettin Babahan, Eren kaya, Esenyurt Belediyesi eski basın danışmanı Metin Karakoç, Esenyurt HDP Eş Başkanları Edip Karçık  ve Ayfer Yılmaz, Beylikdüzü HDP Eş Başkanları Refika Kısmet ve Aydın Alp, bölgedeki STK temsilcileri, iş adamları ve gazeteciler katıldı. Cemil Hoca adlı mekanda boğaz manzarası eşliğinde eşsiz bir iftar yemeği sunan programa ilgi ise yoğun oldu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Programın açılış konuşmasını yapan Ali Söylemez, birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın eşsiz bir keyif verdiğinin altını çizerek, davetine katılan herkese teşekkür etti. Söylemez, "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. 11 ayın sultanı olan bu güzel günlerde beni kırmayıp geldiğiniz için hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Allah hepimizin oruçlarını, dualarını kabul etsin.  Ramazan ayınız mübarek olsun" dedi.

 

PRAMİT GRUP HAKKINDA

 

Pramit Grup, iş yaşamına proje ve mimarlık sektörleriyle adım attı. Ali Söylemez ve Veysi Orak ortaklığıyla  2013 yılında kurulan grup kısa zamanda bir çok alanda başarıyı elde ederek bölgenin tanıdık yüzü haline geldi. Grup, 2016 yılında Yeni Esenyurt Yapı Denetim LTD. ŞTİ., 2017 yılında Silivri bölgesinde şube açarak büyüme yolunda hızla ilerliyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 01.06.2018 16:10
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.