Sade bir dokunuş.

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık ve estetikle buluşturan L’unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Bubble oturma grubu ve lambasıyla zamansız bahçelere imza atıyor. Doğal formlu kalın örgü desenlere ve yumuşak yapılı b?

Sade bir dokunuş.

Fark yaratan şık bahçelere konforlu ve estetik mobilyalarıyla imza atan L’unica, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Bubble oturma grubu ve lambasıyla açık hava tutkunlarının gözdesi olmaya aday. Kocaman bahçelerde boyutlarıyla fark yaratan Bubble oturma grubu, dış mekanlara sade bir şıklık getiriyor. Bubble Oturma Grubu’nun İtalyan tasarımcı Carlo Casso tarafından tasarlanan lambası ise bahçelerde etnik bir rüzgar estiriyor.

 

Büyük ve yumuşak yapılı geniş oturum alanına sahip Bubble oturma grubu, tüm detayları örgüsünde gizliyor. Doğal formlu kalın örgü desenlerinin yanı sıra yalın tasarımıyla bahçe severlere zamansız bir şıklık vadediyor. Bubble oturma grubu ve lambasına L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşılabiliyor.

 

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları veKeyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Linemarkalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe berbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2018 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Sade bir dokunuş.
Tarih: 02.07.2018 11:36
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.