Sayın, “Akademik Başarıda İlklerdeyiz”

Esenyurt’ta 100 okul içerisinde tekli eğitim veren tek okul olan Siteler Ortaokulu, başarılara doymuyor. Okul müdürü Sayın, “Bölgemiz yoğun göç almasına rağmen Esenyurt’ta tekli eğitim sistemini uygulayan tek okuluz” dedi.

Sayın, “Akademik Başarıda İlklerdeyiz”

Esenyurt’ta 100 okul içerisinde tekli eğitim veren tek okul olan Siteler Ortaokulu, başarılara doymuyor. Okul müdürü Sayın, “Bölgemiz yoğun göç almasına rağmen Esenyurt’ta tekli eğitim sistemini uygulayan tek okuluz” dedi.

Esenyurt Siteler Ortaokulu Müdürü İbrahim Sayın, “2017 yılında Siteler Ortaokulu’nda göreve başladım. İlk geldiğimiz zamanlarda okulumuzun bazı eksiklikleri vardı. Bunlar; dış cephe, çevre güvenliği, kamera sistemlerini, su tesisatındaki sorunlarını çözdük. Ayrıca konferans salonumuzu yaptık. Akademik başarıda bölgenin en iyi okullarındanız. Öğrencilerimizin başarısı, değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla en üst düzeyde. Okulumuzda her ay öğrencilerimize ücretsiz deneme yapıyoruz. Bu da öğrencilerimiz için ciddi anlamda katkı sağlıyor. Şu anda okulumuza halk kütüphanesi açıyoruz. Bununla beraber Siteler Ortaokulu velileri kütüphaneden ücretsiz olarak kitap alışverişinde bulunabilecek.  Matematik ve Fen olimpiyatları düzenleyerek öğrencilerimizin katılımlarını sağlıyoruz ve geleneksel olarak her yıl düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

“Projelerimizle Kaliteyi Yükseltiyoruz”

Sayın, “Kaliteyi yükseltmek için öğretmenlerimiz büyük bir moralle çalışıyor. Okulumuzda okul kültürünü oluşturmak için öğretmenlerimiz, aile birliğimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin iş birliğiyle 2023 vizyonuna yakışır bir şekilde hedeflere ulaşmaya gayret ediyoruz. Okulumuz sosyokültürel bir şekilde etkinliklerle devam ediyor. Veli Akademilerimiz ile velilerimizin daima yanında ve her türlü ihtiyaçlarını karşılama çabasındayız. Okulumuzda birçok projemiz var. Bu projeler hem öğrenci, hem öğretmen hem de veli odaklı. Birkaç tanesini örnek gösterecek olursam; Öğretmen odaklı projelerimizden ‘Öğretmenimle Güzel İstanbul’ projesi ile öğretmenlerimizin motivasyonunu, kurumsal iş birliğini güçlendirmek amaçlı hemen hemen her hafta okul içinde veya dışında etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinlikleri yaparken de eğitimi aksatmadan yapıyoruz. Velilere dönük ‘Veli Akademileri’ projemiz var. Velilerimizi her hafta okul rehberlik servisimiz koordinesinde değişik konu başlıklarında seminerler veriyoruz. Bu projeyle okul yönetimine velilerimizi de katıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tekli Eğitim Sistemini Uygulayan Tek Okuluz”

Esenyurt Siteler Ortaokulu Müdürü İbrahim Sayın, “Sportif faaliyetlerde kız futsal takımında İstanbul üçüncüsü olduk. Esenyurt ilçemizde badmintonda birinci olup İstanbul’da ilk dörde girdik. Öğrencilerimizi spora teşvik ederek sporu onlar için bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyoruz. Hemen her sportif faaliyetimiz mevcut. Okulumuzda yılsonu etkinlikleri düzenledik. Bu etkinliklerde elde ettiğimiz geliri Mehmetçik Vakfına bağışladık. Bizim bütün amaç ve idealimiz ülkemize faydalı bireyler yetiştirmektir.  Esenyurt’ta okullar arasında akademik olarak en başlardayız. Esenyurt ’un en iyi okullarındanız daha da iyi olacağız. Bölgemiz yoğun göç almasına rağmen Esenyurt’ta tekli eğitim sistemini uygulayan tek okuluz” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 21.03.2019 15:43
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.