Seramiksan, doğaya özlem

Seramiksan, doğaya özlemin en çok arttığı yaz aylarında doğanın yansımasını mekanlarına taşımak isteyenlere özel bir seri hazırladı.

Seramiksan, doğaya özlem

Yazın hareketli ruhundan esinlenen Seramiksan, şehir hayatının koşuşturmasından yorulanlar için doğanın huzurunu mekanlara taşıyacak tasarımlara imza atıyor. Doğaya zarar vermeden doğanın huzurunu yazlık evlerine taşımak isteyenler stiline en uygun tasarımları seçiyor.

 

Seramiksan tarafından gövdesi renkli olarak üretilen serilerin de yer aldığı koleksiyon daha doğal daha gerçekçi tasarımlar sunuyor. Tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılan ahşap görünümündeki Sagano, Classwood, Linewood, Monte Verde, Daintree, Malmo, Riga, Form, Burn Wood, Oslo, Vista, Wooden, Deck, Sofa, Tayga, Wood Dream ürünleri su geçirmez, aşınmaya karşı dayanıklı yapısı, leke tutmayan, mikrop ve bakteri üretmeyen, uzun ömürlü kullanım özelliğiyle de mekanlara konfor getiriyor.

 

Mekanlara derinlik katan ahşap efektli karoların ebatları 30x180, 20x180, 30x120, 20x120 ve 15x90 cm olarak çeşitleniyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Seramiksan doğaya özlem
Tarih: 10.08.2018 15:29
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.