Şık ve rahat yeni yıl

Yılın son gecesinde de bütün gözleri üstünde toplamak isteyenlere DeFacto, her tarz ve yaşa uygun ürünlerle farklı alternatifler sunuyor.

Şık ve rahat yeni yıl

DeFacto, yılbaşında hem kendini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık ve trendi hediye alternatifleri sunuyor.  

 

Yeni yıl ruhu ile hazırlanan koleksiyonda kırmızılar, yeşiller ve beyazlar ön plana çıkıyor. Rahat, eğlenceli ve bir o kadar şık bir akşam geçirmek isteyen kadınlar için kar taneleri ve şekerleme desenleri ile hazırlanmış yumuşacık kazaklar, beyaz jean ve deri eteklerle kombinleniyor. Şıklığına önem veren stil sahibi erkekler için geceye hazırlayacak ceketler ve polarlar bulunuyor.

 

Şıklığına önem veren kadınlara özel olarak tasarlanan payetli elbise ve etekler, bootie botlarla tamalanıyor.  Koleksiyonda yeni yıla dışarıda girecekler için sıcacık tutacak montlar, evde girecekler için rengarenk pijamalar da yer alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Şık ve rahat yeni yıl
Tarih: 24.12.2018 13:04
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.