“SON ÇIKIŞ”

2 KASIM’DA SİNEMALARDA!

“SON ÇIKIŞ”

Hayatından bezmiş bir şekilde İstanbul’da mimarlık yapan Tahsin’in, betonarme yığını İstanbul’dan trajikomik kaçışı: Ramin Matin’in yönettiği Son Çıkış”, 2 Kasım’da sinemalarda! Başrollerinde Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik’in yer aldığı, Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştiren “Son Çıkış”, şehir insanının günlük yaşam mücadelesini seyirciyle buluşturan bir kara komedi…

 

Ramin Matin’in üçüncü uzun metraj sinema filmi “Son Çıkış” dünya prömiyerini, 27 Ekim Cumartesi günü 31. Tokyo Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirdi. Siren’in anlattıklarından etkilenerek peşinden güneye gitmeye karar veren Tahsin’in İstanbul’dan trajikomik kaçış çabası, şimdi de Türkiye’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

“Canavarlar Sofrası” ve “Kusursuzlar” filmleriyle birçok ödüle layık görülen Ramin Matin’in yönettiği “Son Çıkış”ta; Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik’in yanı sıra Pınar Töre, Gizem Erdem, Kerem Fırtına, Gökçen Gökçebağ, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Ayşenil Şamlıoğlu, Sedat Kalkavan, Tekin Ezgütekin, İbrahim Selim ve İpek Türktan Kaynak gibi isimler de yer alıyor.

 

Emine Yıldırım ve Oğuz Kaynak’ın yapımcılığını, Yonca Ertürk’ün ise yürütücü yapımcılığını üstlendiği “Son Çıkış”ın görüntü yönetmenliğini Tayman Tekin, sanat yönetmenliğini ise Hülya Karakuş yaptı. Senaryosunu N. Can Kantarcı’nın kaleme aldığı filmin kurgusuna ise Evren Luş imza attı.

 

Dağıtımcılığını Kurmaca Film’in üstlendiği “Son Çıkış”, 2 Kasım’dan itibaren sinemalarda!


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.11.2018 10:55
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.