Sonbahara damgasını vuruyor!

Moda ve kaliteyi bütçenizi yormayan fiyatlarla ayağınıza getiren FLO’nun 2018-2019 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, her tarza hitap eden birbirinden göz alıcı modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor! Kalın tabanlı sneaker’ların ön planda old

 Sonbahara damgasını vuruyor!

Her sezonun vazgeçilmezleri stiletto’lar, makosenler ve bootie’ler ise onlarca farklı tarzla kadınların beğenisine sunuluyor.

 

Sonbaharın ılık rüzgârlarla kendini hafif hafif htirmeye başladığı bu günlerde, yazın vazgeçilmezi açık ayakkabıları rafa kaldırma vakti geldi. Terliklerin, sandaletlerin yerini yavaş yavaş kapalı ayakkabılar almaya başladı bile. Siz de bu sonbaharda, dünya trendlerini en uygun fiyatlarla dolabınızda bulundurmak istiyorsanız, FLO 2018-2019

 

Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na göz atmayı ihmal etmeyin!

 

 

Sezonun trendleri FLO’da…

Herkesin ayakkabıcısı FLO, günün her anına eşlik edecek yüzlerce modelin yer aldığı, siyah, bordo, bej, pudra, taba, haki ve metalik renklerin hâkim olduğu yeni koleksiyonunu vitrinlere çıkardı. Yazı aratmayacak kadar iddialı, renkli ve heyecan verici tasarımlarıyla göz dolduran FLO; okulda, işte, tatilde, hafta sonu etkinliklerinizde, kışın en soğuk havalarında size eşlik etmeye devam ediyor. Sonbahara uygun renkte babetler ve makosenler, iş hayatının vazgeçilmezi stiletto’lar ve chelsea gibi son yıllarında gözdesi olan çeşit çeşit botlar, zımba, trok, inci, metal toka, yıldız detayları bu sezon FLO’da hepsi bir arada…

 

Detayların öne çıktığı modeller FLO’da

Zamanın ruhunu stiline taşımak isteyen kadınlar ister günlük ister iş hayatında kombinlerini detayların öne çıktığı ayakkabılarla taçlandırıyor. Metalik renkli şeritler, inci, metal toka, nakış işleme gibi süslemelerin yanı sıra sezonun öne çıkan yıldız figürü de modellerde hayat buluyor.

 

 

 

 

 

 

Ayakkabı Dolabınızın Olmazsa Olmazı: Topuklu Ayakkabılar

Çalışan kadınların en önemli kurtarıcısı kare topuklu ayakkabılar farklı renk seçenekleri ve kroko, inci, zımba detaylarıyla parlak ve mat yüzeylerde her tarzla bütünleşiyor. Topuklu ayakkabıda tercihiniz sezon trendi blok topuklulardan yana ise FLO koleksiyonunu görmeden seçim yapmayın!

 

 

 

Sonbaharın gözdesi Bootie ve Chelsea Botlar…

Bootie ve Chelsea botlar klasik ve casual tarzlarıyla her kombinin tamamlayıcısı olarak bu sezon da karşımıza çıkıyor. Rocker stili tercih edenlerin yakından takip edeceği zımba ve metal toka gibi detaylarıyla dikkat çeken rock temalı botlar, bu yıl da popülerliğini koruyor. Trok detaylarla süslenen FLO’nun Western Suede koleksiyonu ise taba, bej ve koyu kahve renkleriyle FLO mağazalarında sizleri bekliyor…

 

 

Şıklığınızı FLO çantaları ile tamamlayın!

Kombinlerin vazgeçilmez parçaları çantalar, FLO koleksiyonunda sezon trendlerini tüm şıklığıyla yansıtıyor. Sonbahar- Kış sezonu gardırop yenileme dönemindeyseniz, FLO Çanta Koleksiyonu’na göz atmayı unutmayın! Kroko, trok, zımba, yıldız figürleri gibi detayların bulunduğu çantaların yanı sıra farklı dokuların bir araya geldiği çantalar da öne çıkıyor. Geniş iç hacimleri ve kullanışlı omuzdan askılı modelleri, günün her anına eşlik ediyor.

FLO’nun yeni sezon tüm kadın koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 05.09.2018 14:57
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.