Taahhütsüz güvenlik dönemi

Prosegur Alarm’dan güvenlik sektöründe yeni dönem

Taahhütsüz güvenlik dönemi

Güvenlik ya da alarm hizmeti satın alanların en önemli problemleri arasında hiç kuşkusuz zorunlu tutulan taahhüt gerekliliği geliyor. 5 kıtada 18 ülkede 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan ve Türkiye pazarına yeni giriş yapan İspanyol menşeli Prosegur, Türkiye güvenlik sektöründe bir ilki gerçekleştiriyor. Prosegur, kullanıcılarına sunduğu hizmetlerin karşılığında herhangi bir taahhüt istemiyor

 

4 ana iş kolundan alarm hizmetlerinde dünyanın lider kuruluşlarından biri olan Prosegur; Türkiye’de taahhütsüz güvenlik dönemini başlatıyor. Prosegur, standart paket uygulamasının yanı sıra taahhütsüz hizmet anlayışıyla da sektörde yeni başlangıca imza atarak, 365 gün 24 saat boyunca kusursuz koruma sunan uzman ekiple “eksiksiz güvenlik” hizmeti sağlıyor.

 

Taahhüt şartı yok

Prosegur; rakiplerinden ayrışan, dünya standartlarının üzerinde pek çok güvenlik çözümünü bir arada sunuyor. Alarm ve güvenlik hizmetlerinde güçlü teknolojik alt yapısıyla Prosegur, sunduğu hizmetin taahhüdünü verirken, kullanıcılarından herhangi bir taahhüt istemiyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışını kişiselleştirilmiş çağrı merkezi alt yapısıyla destekleyen Prosegur, temel pakette müşterilerine güvenlik için ihtiyaç duyacakları tüm hizmetleri sunuyor.

 

Mecburiyet değil, memnuniyet öncelikli

Kullanıcıların güvenlik sistemleri konusundaki tecrübelerini iyi bilen Prosegur, tüm hizmetlerini “memnuniyet” esasıyla yürütüyor. Prosegur, memnun kalmayan kullanıcıların hizmet sonlandırma taleplerini iletmeleri durumunda anlaşmayı sonlandırıyor.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Taahhüt şartı yok
Tarih: 14.11.2018 12:09
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.