Thin Client Ailesi

Genişleyen Thin Client Ailesi Tesis Genelinde Esnekliği Artırıyor.Rockwell Automation’ın VersaView 5200 thin client portföyü aygıt ve kullanıcı yönetimini kolaylaştırıyor.

Thin Client Ailesi

Bir üretim katında birçok ekranda çok fazla uygulama olması nedeniyle, üreticiler çok sayıda içerik kaynağını yönetmekte zorlanıyor. Rockwell Automation’ın ThinManager yazılımı kullanan Allen-Bradley VersaView 5200 thin client ailesi, üreticilerin uygulamalarını daha kolay yönetebilmesini sağlıyor.

 

Rockwell Automation ürün müdürü Matt Hansen, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “VersaView 5200 portföyüne eklenen son thin client seçenekleri, son kullanıcıların ihtiyaçlarına göre değişen farklı çözünürlük seçeneklerinde, tekli veya çoklu ekran seçmelerine olanak sağlıyor.  ThinManager yazılımının gücünü kullanan müşterilerimiz artık thin client donanımlarını özel uygulama ihtiyaçlarına tam uygun hale getirebiliyor. Genişleyen VersaView 5200 portföyü beş yeni seçenek sunuyor: tekli ekran, dual ekran, dual 4K ekran, çoklu 4K ekran ve entegre ekran. Çoklu 4K ekran yedi ekran seçeneğiyle sektörde bir ilk ve sadece ThinManager yazılımı tarafından destekleniyor.

 

Yeni terminal işlemcilerin her biri eşsiz faydalar sunuyor. Tekil ekran tek bir DisplayPort video çıkışı ile kompakt bir yapıda. Dual 4K ekran, daha zorlu uygulamalar için yüksek performanslı dört çekirdekli Intel Atom CPU’ya sahip. Çoklu 4K ekran ise çoklu ekran gerektiren uygulamalar için yüksek performanslı dört çekirdekli i5 CPU içeriyor.

 

VersaView 5200 ekransız thin client seçenekleri ise VersaView 5100 monitörlerle kullanılmak için ideal. Bu iki parçalı çözüm monitörü ve bağlı programı birbirinden ayırarak bağımsız şekilde yerleştirilebilmelerine olanak sağlıyor. VersaView 5200 thin client sadece ThinManager yazılımı tarafından desteklenecek şekilde tasarlanmıştır. Yazılım, modern endüstriyel otomasyonun her alanında içerik ve görüntülemeyi tek bir merkezden yönetir. Tüm aygıt ve kullanıcı yönetimini basitleştirerek arıza ve bakım sürelerini azaltır. Rockwell Automation’ın lokasyon-bazlı Relevance teknolojisi rol ve lokasyona göre hedeflenen içerik sağlar.

 

ThinManager yazılımı ile kullanıldığında, VersaView 5200 thin client fişe takılır takılmız veri almaya başlar. Aygıt konfigürasyonuna gerek yoktur ve bu da aygıt değişimini çok hızlandırır. Hassas verinin korunması için veriler bir sunucuda depolanır. Ayrıca ThinManager yazılımı, biyometrik kimlik doğrulama ve parmak izi tarama gibi çok faktörlü kimlik doğrulama seçenekleri sağlar.

 

Rockwell Automation hakkında

Rockwell Automation, Inc. (NYSE:ROK), endüstriyel otomasyona kendisini adamış dünyanın en büyük şirketidir ve müşterilerini daha üretken, dünyayı daha sürdürülebilir hale getirir. Genel merkezi Milwaukee, Wisconsin’de bulunan Rockwell Automation 80’den fazla ülkede yaklaşık 23.000 çalışanıyla müşterilerine hizmet vermektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Thin Client Ailesi
Tarih: 07.05.2019 17:30
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.