TMO, Fiskobirlik'e Fındık verecek

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) FİSKOBİRLİK'e vereceği 10 bin ton fındık için oluşturulan kararnamenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğunu açıkladı.

TMO, Fiskobirlik

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya TBMM Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın ile Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu katılım gösterdi.

Milletvekili Cemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TMO aracılığı ile FİSKOBİRLİK'in desteklenmesine ilişkin açıklamasını hatırlatarak, "FİSKOBİRLİK'e 10 bin ton fındık verilmesi teminat karşılığıydı. FİSKOBİRLİK teminatını gösterdi. Hazine ile karşılıklı gittiler vadeye bağlandı. En son benim bildiğim Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasına sunuldu. Berat Beyle hazineden sorunlu bakan olduğu için geçtiğimiz salı günkü bütçe sırasında da konuştuk. Berat Bey, 'Ben imzaladım ve Cumhurbaşkanımıza gönderdim”  dedi.

 

Sabri Öztürk, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının kısa zamanda açıklanacağını ve çalışmamaların başlayacağını belirterek, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimine parti olarak iyi hazırlanıyoruz. Seçimde Giresun'daki 16 ilçe belediyesine, 8 belde belediyesine talibiz. Bunun içinde özverili şekilde çalışacağız. Kazananın Giresun olması için halkımızın istekleri doğrultusunda ne varsa yapacağız" şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 24.12.2018 10:20
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.