TÜGVA Bulancak’ta Kurslar başlıyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim Koordinatörlüğü tarafından yapılan Kurs duyuruları ve başvuruları devam ediyor.

TÜGVA Bulancak’ta Kurslar başlıyor.

Birçok alanda Bulancak’ta faaliyet gösteren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği bünyesin Bay ve bayanlara yönelik Arapça kursu, Bayanlara yönelik Bilgisayar Kursu, Lise öğrencilerine yönelik Matematik ve Fizik Kursu başvuruları vakfın internet sitesi üzerinden alınmaya devam ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “TÜGVA Bulancak olarak özellikle yeni nesil gençlik anlayışı ile ekibimizle çalışmalarımıza azim ve gayretle devam ediyoruz. Koordinatörlüklerimiz kendi alanlarında adeta arı gibi çalışıyor, sürekli projeler geliştiriyorlar. Bu nokta Eğitim Koordinatörlüğümüz bünyesinde Pazartesi Söyleşilerinin yanı sıra kurslarımızda başlıyor. İki katlı vakıf merkezimizde planlı bir uygulama ile faaliyetlerimizi uygulama gayreti içerisindeyiz.”

Göktekin “Bulancak STK’ları ile buluşuyoruz”

Bulancak’ta benzer alanda faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşları ile ortak organizasyon yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “Bulancak Âb-ı Hayat Derneği ile ortak konferans ve Bulancak Edeb-i Hayat Derneği ile ‘Edeb-i Hasbihal’ adında bir şiir programı düzenleyeceğiz. Bu nokta da ortak paydada buluştuğumuz sivil toplum kuruluşlarımız ile benzer etkinliklerimiz devam edecek.”dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.10.2018 11:10
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.