Üniversiteliler Yarışıyor

Bu yıl 5.’si düzenlenecek olan üniversite mezunlarının 10 spor dalında yarıştığı MasterGames Turnuvası’na, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden 1000’den fazla mezun katılıyor. 20 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında ger

Üniversiteliler Yarışıyor

20 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında 10 dalda gerçekleşecek spor karşılaşmalarıyla üniversite mezunlarını ve iş dünyasını bir araya getirecek olan MasterGames, 5. yılında eğlence ve mücadele dolu bir turnuvaya daha imza atıyor. Üniversite mezunlarını bir araya getiren ve kendi okullarının mezunlar dernekleriyle iletişimlerini artıran MasterGames Turnuvası, aynı zamanda okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmayı, aktif yaşamaya teşvik etmeyi ve gittikçe zayıflayan bağları sağlamlaştırmayı da hedefliyor.

 

Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi Gazi Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen 29 üniversitesinden 1000'den fazla mezun, 20 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada futbol, voleybol ve basketbol olmak üzere 3 takım sporunda; tenis, yüzme, koşu ve masa tenisi olmak üzere 4 bireysel sporda; satranç, tavla ve briç olmak üzere 3 zihin sporunda yarışacak.

 

“Okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmak ve mezunlarımız arasındaki ilişkileri güçlendirmek için tüm üniversite mezunlarını MasterGames’e bekliyoruz.” çağrısında bulunan MasterGames Organizasyon Komitesi Başkanı Tijen Mergen “Amacımız genç̧ üniversiteleri de kapsayarak, binlerce kişinin katılımıyla tüm Türkiye’ye yayılmak ve ardından uluslararası bir turnuva haline dönüşerek büyümek.” ifadelerinde bulundu.

 

Bu yıl 5.’si düzenlenecek MasterGames 2018 hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için http://www.mastergames.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


MasterGames Hakkında:

Bu yıl 5.’si düzenlenen, 2014 yılından bu zamana dek üniversite mezunları ile iş dünyasını spor karşılaşmalarıyla bir araya getiren ve kendi okullarının mezunlar dernekleriyle iletişimlerini artıran MasterGames Turnuvası, aynı zamanda okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmayı, aktif yaşamaya teşvik etmeyi ve gittikçe zayıflayan bağları sağlamlaştırmayı hedefliyor. Bir çok spor dalındaki karşılaşmalarla Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin mezunlarının katıldığı turnuva, eğlence ve mücadele dolu yarışlara sahne oluyor. MasterGames’e Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen 29 üniversitesinin mezunlar derneği tarafından katılım gösteriliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Üniversiteliler Yarışıyor
Tarih: 04.09.2018 12:44
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.