Victorinox’tan göz kamaştıran yol arkadaşı

Tasarımıyla ödül alan Victorinox’un Spectra 2.0 valizleri seyahatlerinizde en yakın arkadaşınız oluyor. Dayanıklılığı ve ekstra kapasitesiyle öne çıkan Spectra 2.0, özellikle Kurban Bayramı tatilini planlayanların dikkatini çekiyor.

Victorinox’tan göz kamaştıran yol arkadaşı

Kurban Bayramı’nın hafta sonu ile birleşme ihtimaline karşı çalışan kesimin tatil planları şimdiden hazır. Peki tatile çıkarken eşyaları taşıyacak olan valizler ne durumda? Tek başınıza veya ailece çıkılan tatil programında eşyaların düzenli ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayan Victorinox Spectra 2.0, dayanıklılığı ile diğer valizlerden sıyrılıyor.

Dış görünümü kadar iç haznesi de oldukça iddialı olan Spectra 2.0’nın genişletilebilir özelliği daha çok eşya muhafaza etmenize olanak sağlıyor. Dış görünümünde modern çizgilerin hakim olduğu Victorinox Spectra 2.0 valizlerinin, iç dizaynı da kullanışlılığıyla ön plana çıkıyor. Çift bölmeli valizin bir bölmesi geniş bir bavul alanı sunarken, diğer bölmede yer alan kullanışlı gözler ise pratik çözümlerle iş hayatında kullanışlılık sağlıyor. Kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Spectra 2.0 valizlerin altında bulunan 4 tekerlek ise kullanım kolaylığı sunuyor. 

2014 yılında düzenlenen ve turizmin en iyilerinin ödüllendirildiği ‘Travel- Leisure Tasarım Ödülleri’nde en iyi seyahat bavulu olarak ödüllendirilen Victorinox Spectra 2.0 seyahat bavullarını Beymen mağazalarında, seçkin kırtasiyelerde ve belirli çanta bayilerinde bulabilirsiniz.

Victorinox Spectra 2.0 serisinde bulunan valizlerin satış fiyatı 2.660 TL ‘dir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.07.2018 11:11
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.