Wee Baby ASEF iş birliği toplantısı Gaziantep’te

Uluslararası standartlardaki üretimiyle biberon ve emzik kategorisinde Türkiye’de en çok tercih edilen marka olan Wee Baby, ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile yürüttüğü Wee Baby ile Aile Sağlığı Çalışanları Toplantılar

Wee Baby ASEF iş birliği toplantısı Gaziantep’te

Anne bebek sektörünün en önemli yerli markalarından Wee Baby, Türkiye genelinde Aile Sağlığı Elemanlarını kapsayan bir eğitim programına başladı. Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan hemşire ve ebelerle bir araya gelen Wee Baby; emzirme, bebek beslenmesi ve bebek bakımı döneminde ihtiyaç duyulan pratik çözümler ile ilgili hemşire ve ebelerin bilgilerini güncel tutmayı hedefliyor.

Wee Baby’nin ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile yürüttüğü toplantıların dördüncüsü Gaziantep’te gerçekleştirildi. Palmiye Hotel’de 55 Aile Sağlığı Çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; hemşire ve ebelerle emzirme, beslenme ve bebek bakımında annelerin ihtiyaçlarına çözüm olabilecek pratik bilgiler paylaşıldı.

 

12 ilde bin 500 aile sağlığı çalışanına ulaşılması hedefleniyor

İlki Balıkesir’de düzenlenen ve sonrasında Muğla’da devam eden eğitim toplantıları yıl boyunca Türkiye’nin farklı illerinde de sürecek. Antalya, Gaziantep, Adana, İzmir, Aydın, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Samsun ve Konya şehirlerini kapsayan 12 ilde yapılacak toplantılarla 2019 yılı sonuna kadar bin 500 Aile Sağlığı çalışanı olan hemşire ve ebeye ulaşılması hedefleniyor. Eğitim toplantılarına yakın zamanda ise Adana ile devam edilecek.

Hemşire ve ebelerin anneler ile yakın temasta olması fikrinden yola çıkıldı

Wee Baby Marka Müdürü Gamze Ertaş, anne adaylarının hamilelik sürecine geçtikten sonra yakın temasta bulunduğu hemşire ve ebelerin doğru ürün kullanımı konusunda önemli rol üstlendiklerini belirterek şunları söyledi: “Türkiye çapında gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız ile Aile Sağlığı Merkezleri’ndeki hemşire ve ebelerin emzirme, bebek bakımı ve beslenmesi konularında annelerin sektörde hangi ürünleri bulabilecekleri ve bu ürünlerin anne-bebeğin hangi konularda hayatını kolaylaştırdığı hakkında bilgilerini tazelemeyi amaçlıyoruz. Aile sağlığı çalışanları anne ve anne adaylarının en yakın sağlık danışanları. Bu sebeple onların piyasadaki ürünler konusunda bilgili olmaları yeni anneler ve anne adayları için oldukça önemli. Türkiye’de anne bebek sektörünün öncü markalarından biri olarak bu konuda aile sağlığı çalışanlarına ihtiyaçları olan desteği vermemiz gerektiğini düşünüyoruz”

 

Anneler ve bebeklerinin her zaman yanında

Türkiye’de uluslararası kalite standartlarında, FDA onaylı hammaddeler ile üretim koşullarını sağlayarak üretim gerçekleştiren ve bu şekilde ürün gamını genişleten Wee Baby, ürünlerini annelerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak geliştiriyor. Anne bebek ürünlerinde 132‘nin üzerinde ürün çeşidi ve bugün toplamda 400 ürünüyle sektörde güçlü bir konumda yer alan Wee Baby, üretiminde kalite ve hijyenini uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) HCP Sertifikası’nı A grade ile alarak kanıtladı. Türkiye’de emzik ve biberon kategorisinde bu belgeye sahip olan tek firma.

 

 

 

Wee Baby Hakkında:

1986 yılında kurulan Burda Bebek diş kaşıyıcısı ve biberon çeşitleriyle sektöre giriş yapmış, zaman içerisinde ürün portföyünü geliştirmiştir. 1998 yılına kadar Türkiye’de yerli olarak ürettiği ürünleriyle bebek ve annelerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek A.Ş. uluslararası kalite standartlarının ve gelişen teknolojinin getirdiği şartlara uygun üretim ve hizmet sürecine geçmiştir. Aynı dönemde firma portföye yeni ürünler eklenerek bugün pazar lideri olan Wee Baby markası yaratılmıştır. Wee Baby markalı ürünlerin büyük çoğunluğu özel olarak geliştirilmiş modern makine parkuru ile yerli olarak uluslararası kalite standartlarında üretilmekte ve tüm üretiminde FDA onaylı hammaddeler kullanılmaktadır. Bunun yanında çevreye duyarlı üretim prensibini benimseyen Burda Bebek A.S. Türkiye’de kendi kategorisinde ilk TSE belgesi alan yerli firma olmayı başarmıştır. Burda Bebek, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex ve BRC HCP sertifikalarıyla Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisidir. 33 yıldır annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayan Burda Bebek bünyesine sektörün önemli markalarından Mycey’i de dahil etmiştir. Burda Bebek bugün Türkiye’de Wee Baby markası altında; Annelere Özel Ürünler, Beslenme ürünleri, Biberonlar, Emzikler, Yardımcı ürünler ve Bakım ürünlerinden oluşan 400’ün üzerinde ürününü, 30 binin üzerinde satış noktasında tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır. Uluslararası kalite standartlarında üretilen Wee Baby ürünleri aynı zamanda 25’in üzerinde ülkeye de ihraç edilmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Wee Baby ASEF
Tarih: 29.04.2019 01:31
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.