Yaz sonu özel kampanya

Kişilerin genetik yapıları doğrultusunda kendilerine özel beslenme ve egzersiz programı sunan GentestDiet, yaz sonuna özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, kilo vermek isteyen herkes, 1.950 TL karşılığında GentestDiet’in kapsa

Yaz sonu özel kampanya

Kişinin genetik yapısını inceleyerek bu doğrultuda beslenme ve egzersiz programı sunan GentestDiet, yaz sonuna özel bir kampanya düzenliyor. 30 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, kilo vermek ve sağlıklı beslenmek isteyen herkes, GentestDiet’ten 2.500 TL yerine yalnızca 1.950 TL ve iki taksitte ödeme olanağı ile yararlanabiliyor.

Gücünü ‘kişiye özel tıp’ kavramının ilk somut örneklerinden Gentest markasından alan GentestDiet, genlerle besinlerin etkileşimini inceleyen bilim dalı nutrigenetik esaslarına dayanıyor. Kişilerin genetik yapılarını göz ardı eden diyet programlarının aksine, GentestDiet, kişinin kilo vermesi için genlerine uygun beslenme programını sunarken, kullanması gereken vitaminleri, mineralleri de belirliyor ve hastalıklardan korunmasına yardımcı olacak Gentest Yaşam Planını sunuyor.

Son derece kapsamlı olan GentestDiet ile kalori ihtiyacından glisemik yüke, kişinin antioksidanlarından detoks programına, doğru yağ tüketiminden doğru egzersiz programına kadar birçok farklı başlıkta bilgi alınabiliyor.

GentestDiet, kişinin vücut ölçüleri ve ağız içi doku örneği alındıktan sonra dört hafta içinde sonuçlanan analizlerin ardından, 2 saatlik uzman diyetisyen görüşmesi ile tamamlanıyor. Kişinin genleri tüm yaşamı boyunca değişmediği için, GentestDiet ile birlikte sunulan Gentest Yaşam Planı da ömür boyunca geçerliliğini koruyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Yaz sonu özel kampanya
Tarih: 04.09.2018 12:39
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.