Yaza özel Koleksiyonlar

2018 ilkbahar – yaz koleksiyonuna özel hazırladığı keten modellerle Zühre; bu sezon tesettür giyim tercih eden kadınların vazgeçilmezi oluyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda mavi, pembe ve pastel renkler işlemeli tasarım de

Yaza özel Koleksiyonlar

Yaklaşan yaz aylarıyla beraber koyu renkler yerini daha açık, canlı renklere bırakırken; sadeliği benimseyenler ve rahatlığından ödün vermeyenler için keten kumaşlı ürünler ve pastel tonlar dolaplardaki yerini almaya başlıyor. Zühre’nin 2018 ilkbahar yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonda keten ürünlerin yer aldığı modeller yaz aylarında tesettürlü kadınların kurtarıcısı oluyor.

Yaz aylarında rahatlığın anahtarı keten ürünler

2004 yılından bu yana tesettür modasına yön veren Zühre, yeni sezon ürünlerinde gök mavisi, pembe, yeşil ve pastel tonlarını ön plana çıkararak farklı yaş gruplarına uygun modeller sunuyor. Yaz sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor.  

Rahatlığı vaat eden keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyen Zühre, şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyor. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunan Zühre’nin ürün portföyüyle, keten pardesü modellerinin yanı sıra, koleksiyonda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor.

Floral desenlerin enerjisini hissedin

Çimen rengini anımsatan yeşilin tonları, içinizi ferahlatan gökyüzü berraklığında maviler, baharın müjdecisi rengarenk çiçekler… Renklerin enerjisini keten kumaş ile buluşturan Zühre, yaz aylarında hem rahat hem de şık ürünlerin yer aldığı bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Yazın sıcaklığında ferah htirecek tasarımlarla güneşe doyacağınız Zühre koleksiyonundan pek çok keten modelle kombininizi oluşturabilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: tesettür türban kombin yaz
Tarih: 26.06.2018 15:01
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.