Yeni yollar açılıyor

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yolların yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşilbayır ve Bahçeyaka Mahallesi’nde yeni yollar açılışı tamamlandı.

Yeni yollar açılıyor

Antalya’nın yüzölçümü bakımından en büyük merkez ilçesi Döşemealtı’nı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışan belediye ekipleri açılan yolların yapımının yanı sıra yeni yollar açmaya devam etti. Öte yandan bozuk yolların da tamir ve onarımını sürdürdü. İlçenin birçok farklı noktasında çalışmalar yapan ekipler son olarak Yeşilbayır Mahallesi 4871 sokağın karşısında ki yolun açılması için çalışmalara başladı. Ekipler dolgu işlemlerinin ardından serme ve sıkıştırma işlemine geçtiler.

İlçede aralıksız yağan yağmura rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam eden Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Yeşilbayır Mahallesi’nden sonra Bahçeyaka Mahallesi’nde de yeni yol açım çalışmalarına başladı. 500 metre uzunluğundaki yeni yolun açılış çalışması tamamladı. Serme ve sıkıştırma işlemi yapılan yola bölgedeki bu çalışmaların tamamlanmasının ardından satih kaplama yapılacağı belirtildi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 09.12.2020 15:16
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.