Zirveye katıldılar.

Enerji verimliliğini ön planda tutan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünleriyle Berlin’de düzenlenen 2. İnşaat Sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ne katıldı. Luxatia International etkinlik firması tarafından düzenlenen ve sektör?

Zirveye katıldılar.

28.06.2018 - Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, Luxatia International tarafından Berlin’de düzenlenen II. İnşaat Sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ndeki yerini aldı. Sektörün ileri gelen cam üreticilerinin yanı sıra mimar, cephe mühendisleri ve AR-GE yöneticilerinin katıldığı zirvede yenilikçi cephe çözümleri, sürdürülebilirlik, cam sektöründeki gelecek trendleri ve teknolojik gelişmeler ele alındı.

 

Zirvede, Şişecam Düzcam Kaplamalı Camlar Ürün Müdürü Esra Aydınoğlu, "Mimarinin camdan beklentileri” başlıklı sunumunda değişen mimari trendler ve camın sürdürülebilirliği konularına değindi. Şişecam Topluluğu ve Şişecam Düzcam hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından, Şişecam Genel Merkezi’nde dış cephe ve iç dekorasyonda cam kullanımı, Düzcam showroomu ve İstanbul Yeni Havalimanı cephe ve cam çözümleri anlatıldı.

 

Etkinlikte ayrıca; cephe danışmanlık firması ARUP ve mimarlık firması PLP Architecture yaptıkları sunumları ile projelerini ve dikkat çekici cam çözümlerini paylaştılar.

 

Şişecam Düzcam Hakkında

 

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve üretim kapasitesi açısından Avrupa’nın en büyük üreticisi konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurt dışında ise İtalya, Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan ve Mısır da dahil olmak üzere toplam 10 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, dünyanın ise beşinci büyük düzcam üreticisidir.

 

“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”, “güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.


Anahtar Kelimeler: Zirveye katıldılar.
Tarih: 28.06.2018 16:08
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.