-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, 100. YIL BOZÜYÜK ÇARŞI MEYDANI’NDA İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, 100. YIL BOZÜYÜK ÇARŞI MEYDANI’NDA İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, 100. YIL BOZÜYÜK ÇARŞI MEYDANI’NDA İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

-100. YIL BOZÜYÜK ÇARŞI MEYDANI’NDA YENİ BİR İŞ YERİ DAHA HİZMETE GİRDİ

         

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydanı’nda hizmet verecek olan HAS-ET Mamulleri’ninaçılış törenine katıldı.

Törene Başkan Bakkalcıoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu ve diğer davetliler tarafından açılış kurdelesi hayır duaları eşliğinde kesilerek iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Başkan Bakkalcıoğlu davetlilere hitaben yaptığı açılış konuşmasında işyeri sahibi Hasan Karaağaç’a bereketli kazanç temenni ederek “bu meydanı yaptık ve şimdi de tek tek dükkânların açılışını yapıyoruz. Önceki haftalarda 1-2 yerimizin daha açılışını yaptık. Yakında diğerlerini de yapacağız.Et mamullerini satan bu yer Bozüyüklere çok güzel hizmetler sunacak. Allah bereketli işler versin, burada güzel kazançlar sağlasınlar.” dedi. Başkan Bakkalcıoğlu açılışın ardından işyerini gezerek işletme sahibi Hasan Karaağaç’tan bilgi aldı. Daha sonra açılış gününün anısına işletme sahibi Karaağaç’a duvar saati hediye eden Başkan Bakkalcıoğluiş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca açılışa katılan vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti.


Bilecik,Bozüyük Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 08.01.2024 14:24
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.