100. yılına özel tasarım

Tuz ve karabiber değirmenleri sofralara şıklık ve lezzet sunuyor

100. yılına özel tasarım

Cole&Mason 100. yılına özel tasarım

Tuz ve karabiber değirmenleri sofralara şıklık ve lezzet sunuyor

Cole&Mason, 100. yılını kutlamak için tasarladığı geleneksel şekilli tuz ve karabiber değirmenleri ile sofralara, yemeklere lezzet katıyor. Ömür boyu garantili hassas öğütme mekanizması ile özel tasarlanmış olan değirmenler her zaman mükemmel performans sunuyor.

Paslanmaz çelik vurgulara sahip şık ve çağdaş Cole&Mason ürünleri mutfakların ve sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Markanın yüzüncü yılını kutlamak için tasarladığı geleneksel şekilli tuz ve karabiber değirmenleri, markanın son 100 yıldır yansıttığı en iyi özellikleri içeriyor. Performanstaki mükemmelliği bir araya getirerek, en iyi malzemelerle yapılmış ve yüksek standartlarda tamamlanmış; Knightsbridge paslanmaz çelik tuz ve karabiber değirmen seti, özel tasarlanmış olan kutusu ile ideal bir hediye alternatifi olarak da sunuluyor.

 

Karabiber için karbon çeliği, tuz için elmas keskin seramik

 

Cole&Mason Precision+ (hassas) mekanizmalarına sahip değirmenler; karabiberleri ezmek yerine, şeritler halinde sunuluyor.  Karabiber için karbon çeliğin,  tuz için elmas keskin seramik mekanizmasının kullanıldığı değirmenler; her turda maksimum lezzet salımı sağlıyor. Ömür boyu garantili hassas öğütme mekanizmaları ile her zaman tutarlı bir performans elde ediliyor.

 

Temizlemek için silmek yeterli

Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilen ve parlatılan değirmenleri temizlemek için nemli bir bezle silmek yeterli oluyor.


Tarih: 23.01.2022 02:08
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.