28 HAZİRAN GAZETESİ VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

28 HAZİRAN GAZETESİ VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

28 HAZİRAN GAZETESİ VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

İzmit Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesinin 27. sayısı vatandaşlardan tam not aldı

İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve aylık periyodik olarak basılan 28 Haziran Gazetesi, 27. sayısı ile vatandaşlarla buluştu. Belediye hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesi, vatandaşlardan tam not aldı. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler, hizmetlerin halka anlatılmasının önemine değindi.

“Fatma Kaplan Hürriyet’i Tebrik Ediyorum”

Yahyakaptan Mahallesi’nde ikamet eden Yüksek Orman Mühendisi Hamdi Oktayoğlu, “Gazetede İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar gösteriliyor. Gülümse Kafe’de gazeteyi okudum. Yapılan hizmetleri halkın bilmesi gerekiyor. Bu iyi bir şey. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik ediyorum. Çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

“Çok Güzel Hazırlanmış”

Kadın Girişimciler Derneği üyelerinden Nesrin Umut ise, “28 Haziran Gazetesini çok beğendim. Çevreme de önereceğim. Çok güzel bir şekilde hazırlanmış. İçeriğini çok beğendim. Devamını bekliyorum” diye konuştu.

“Çalışmaları Takip Ediyorum”

Emekli Öğretmen Yücel Türker’de gazete ile ilgili duygularını şu ifadelerle paylaştı;  “28 Haziran Gazetesi çok güzel bir girişim. Hizmetlerin halka duyurulması lazım. Çalışmaları da takip ediyorum. Emeği geçenlerin eline sağlık” dedi

“Basının Büyük Önemi Var”

İzmitli Abdullah Özkan, 28 Haziran Gazetesini çok beğendiğini vurgulayarak, “ Yazılı ve görsel basının hayatımızda büyük önemi var. Bu tip çalışmalar sayesinde halk daha da bilinçleniyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Diğer Sayıları Heyecanla Bekliyorum”

İzmit Belediyesinin projelerini yakından takip ettiğini söyleyen Nevin Şengör, “İçerik ve görsel olarak çok titiz hazırlanmış bir gazete. İlk defa okuduğum halde diğer sayıları heyecanla bekliyorum. Okulda öğrencilere ücretsiz yemek uygulamasını okudum, çok beğendim” şeklinde konuştu.

“Hizmetlerin Halkımıza Anlatılması Lazım”

28 Haziran Gazetesi hakkında fikirlerini belirten Suzan Çoker ise, “İzmit Belediyesinin hizmetlerinin yer aldığı 28 Haziran Gazetesini başarılı buldum. Yapılan hizmetlerin halka anlatılması gerekiyor. Halkımızın bu konuda bilinçlenmesi lazım. Diğer sayıları da merakla bekliyor olacağım. Emeği geçenlerin eline sağlık” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.10.2023 13:07
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.