Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi’nde Yeni Yol Açma Çalışmaları

Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi’nde Yeni Yol Açma Çalışmaları

Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi’nde Yeni Yol Açma Çalışmaları
Emirdağ Belediyesi ilçemizin mevcut yollarını düzenlerken ihtiyaç duyulan yerlerde de yeni yollar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başladı.
Ulaşımda kolaylık sağlamak ve vatandaşlarımızın konforunu artırmak için ihtiyaç olan yerlerde yeni yol çalışması yapacaklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Adaçal Mahallesi’nde 2. Etap Toki Konutlarımızın yan tarafında bulunan Avcılar Caddesi’nde yeni imar yollarının açılması için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde yeni yaşam ve yerleşim merkezleri içinde çok sayıda konut yapılıyor. Biz de buralardaki imar planında yer alan yolları açıyoruz. Bunun için ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapmaya özen gösteriyoruz. Yapılan çalışmaların hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, mesai arkadaşlarıma yoğun çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.10.2023 12:31
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.