ALİTAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİK

ALİTAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİK

ALİTAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİK

Yetkililerimiz, mahallelerin sorunlarını yerinde görüp, incelemek için Alitaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Rutin olarak mahalleleri ziyaret ederek mahalle muhtarı ve halkla buluşan yetkililerimizin son adresi Alitaşı Mahallesi oldu.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın talimatıyla, Belediye Başkan Yardımcımız Şerif Ayaz öncülüğünde Alitaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinleyen birim müdürlerimiz, sorunları yerinde inceleyip, çözüm için kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacağını dile getirdi.

Sohbet havasındaki görüşmeye katılan mahalle muhtarı Mustafa İlik ve mahalle sakinleri ise böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirerek vatandaşlarla yetkililerin direk görüşmelerine olanak sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a ve toplantıya katılan Belediye Başkan Yardımcımız Şerif Ayaz ile beraberindeki birim müdürlerimize teşekkür etti.

Alitaşı Mahallesi ziyaretinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız Ayaz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızla birlikte kararlar alıp, onlarla birlikte hareket etmeyi kendimize şiar edindik. Başkanımızın talimatıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler sayesinde vatandaşlarımızdan sorun ve talepleri dinliyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sorunların çözümünü gerçekleştirip, halkımızın isteklerini yerine getirmiş oluruz" dedi.


Adıyaman,Adıyaman Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.03.2024 00:18
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.