Antalya İl Milli Eğitim'de inceleme!

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, il yöneticileri ile birlikte Korkuteli ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.

Antalya İl Milli Eğitim

Ziyarette Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ile birlikte eğitim öğretim üzerine istişarede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Er, ziyaret ettiği okullarda da eğitimci ve öğrenciler ile birlikte sohbetler gerçekleştirdi.

 

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden başlayan ziyaret sırasıyla; Fatma- Mehmet Cadıl Fen Lisesi, Mesude- Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Korkuteli Umut Özel Eğitim Merkezi, Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi, Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yaşar Yalçın İlkokulu, Zeynep- Mustafa Kemer Ortaokulunu ziyareti ile devam ederken, Öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Er, eğitimin geleceğin nesilleri için yeni bir kimlik ve geleceğe güvenle atılacak adımlar olduğuna sık sık değindi.  Ayrıca Şehidimiz Yasin Naci Ağaroğlu'nun ailesine de ziyarette bulunarak tüm eğitim camiamızın sevgi ve selamlarını iletti.  

 

 

 

 


Tarih: 20.10.2020 19:08
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.