ATA OCAĞI Genel Merkezi Açıldı

Levent Emniyet Evleri Mah. Güvercin Sokak No 3’te ATA OCAĞI Genel Merkez binası hizmete açıldı.

ATA OCAĞI Genel Merkezi Açıldı

Açılışta konuşan Genel Başkan Ercan Canpolat, teşkilatlanmaya İstanbul’da başladıklarının altını çizerek “Tüm Türkiye’de kısa zamanda şubelerimizi açacağız” dedi.

Ata Ocağı Genel Başkanı Ercan Canpolat, 14 üniversite ile ortak hareket ederek gençlere iş ortamı sağlayacaklarını söyledi.

Gençlerimizi kötü yollardan uzaklaştıracaklarını dile getiren Ercan Canpolat “Bizler ülkesini seven, gerek siyasi, gerek ticari her türlü faydalı kişiler ile birlikte hareket etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Ülkemize faydalı nesiller yetiştirilmesinde kararlı olduğunu söyleyen Genel Başkan Ercan Canpolat “Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:
AMACIMIZ , atalarımızın geçmişte, askeri, siyasal, stratejik, kültürel, bilimsel, ekonomik vb. alanlarda göstermiş oldukları başarıları günümüz Türk toplumu ve özellikle Türk gençlerine anlatmak, benimsetmek ve dahi geliştirerek ve ayrıca, Türkiye’nin her yerinde toplumu ve özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktır. Sağlık, spor, eğitim ve sanat dallarında olmak üzere, iş, beceri, aktivitelere teşvik etmek yönlendirmek, müzik, sanat, spor, iş aktivitelerine teşvik etmektir.” dedi.

Genel Başkan Ercan Canpolat ; ATA OCAĞI’mız Topluma sağlıklı, aktif, çalışkan, faydalı insanlar kazandırmak, sanat ve meslek edindirmek amacı ile kurulmuştur” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: ata ocağı genel merkezi açıldı
Tarih: 20.01.2024 10:16
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.