Başkan Arı İle Birlikte Mahallelerde Temizlik Ve Hizmet Seferberliği

Başkan Arı İle Birlikte Mahallelerde Temizlik Ve Hizmet Seferberliği

Başkan Arı İle Birlikte Mahallelerde Temizlik Ve Hizmet Seferberliği

Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için kolları sıvayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm mahallelerde temizlik ve hizmet seferberliği başlattı. Arı’nın, yüzlerce belediye personeli ve iş makinesinin katılımı ile startını Cevher Dudayev Mahallesi’nde verdiği kampanya ile birlikte pırıl pırıl yapılan mahallenin altyapı ve üst yapı ihtiyaçları tespit edilerek gerekli çalışmalar başlatıldı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle ilk döneminde hayata geçirdiği mahallelerdeki temizlik ve hizmet seferberliğini yeniden başlattı.  Arı’nın talimatıyla birlikte Nevşehir Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde Cevher Dudayev Mahallesi’nde toplandı. Yüzlerce personel ve onlarca iş makinesinden oluşan ekipler, mahalle içerisindeki park, bisiklet yolları ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmasının yanı sıra detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.  Ayrıca mahalle içerisindeki çeşitli altyapı ve üstyapı eksikliklerinin de giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Ekipler ile birlikte çalışmalara katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, bir süre Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait vakumlu süpürge aracını kullandı.  Kullandığı iş makinesi ile birlikte Cevher Dudayev Mahallesi’nin yollarında temizlik yapan Başkan Arı’yı direksiyon başında gören mahalle sakinleri kendisine teşekkür ederek başarılar diledi.

Daha önceki başkanlık döneminde başlattığı uygulama ile gittikleri mahallelerde tüm belediye birimlerini seferber ettiklerini ve bir yandan temizlik çalışması yaparken bir yandan da mahallenin çeşitli altyapı ve üstyapı problemlerinin çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Arı, “Her mahallemize sırasıyla gideceğiz. Her bir mahallenin ne eksiği varsa gidereceğiz. Bu sadece temizlik hamlesi değil bir kucaklaşma seferberliğidir. Geldiğimiz mahallelerde tüm ekiplerimiz olacak. Oradaki fiziksel ihtiyaçları gidereceğiz. Yolunda bozukluk varsa tamir edeceğiz, suyunda problem varsa onu tamir edeceğiz, parkında eksiklik varsa yapacağız. Yani mahallenin tüm ihtiyaçlarını gidereceğiz. “ dedi.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 05.04.2024 13:46
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.