BAŞKAN ATAÇ'TAN ŞİRİNYER CAMİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

BAŞKAN ATAÇ'TAN ŞİRİNYER CAMİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şirinyer Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ve cemaatle bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren cami derneklerinin yetkilileri ile görüşmeyi sürdürüyor.

Başkan Ataç son olarak Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Şirinyer Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ve cemaatiyle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç, vatandaşlar ile bol bol sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Buluşmada konuşan Başkan Ataç, “20 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya geliyorum. Bu süreçte dostluk ilişkileri ve aile bağı kurduk. Biz Tepebaşı olarak gerçekten büyük bir aile olduk. Ben ailem için elimden gelen her hizmeti yapmaya çalıştım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan hizmetlerden ve camilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.02.2024 14:18
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.